Известие

Collapse
No announcement yet.

Показател за бензина

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Показател за бензина

Колеги на вас при движение на колата движи ли ви се показателя на бензина при неравности на пътя.
    Моя до сега никога не се мърдаше при нормално каране освен да кажем при по здраво ускорение но не рязко.
    А сега от месец насам го забелязах че може да се мръдне дори до 1/4 нагоре или надолу при някоя голяма неравност?
    Как е при вас
    Alfa 145 1.8 TS '97

Аз при мен само венъж го видях това, но то беше толкова малко, че е напълно възможно и да ми се е сторило. Иначе съм чел тук във форума, че на доста хора им се мърда стрелката заради което специално съм се заглеждал в моята, но тя за момента не се предава.
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Мойта си се движи също най-вече като изкачвам баир показва едно, а като слизам друго.
      Все пак си мисля, че ти питаш за разни легнали полицаи и т.н. в този случай ми се движи, но мн мн слабо

Comment

На мене ми се е случвало да заредя до 1/2 и по магистралата на един завои стрелката да падне до 1/4 и направо се изумих. Ама попринцип доста си играи стрелката =]
        Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99

Comment

Моята като наближи резерва и се чуди дали да свети или да не свети
          Alfa Romeo 146 1.4Junior; Alpine 113BT; Hertz
          sigpic

Comment

Мърда по принцип, не е драстично показанието, но при резки завои и неравности се измества.
            Arena Coast Customs

Comment

точно за това говоря,
              от половин резервоар примерно на една четвърт при някоя неравност на магистралата примерно.
              А преди не помръдваше при такива обстоятелства
              Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

И мойта движи доста по баири (не чак с 1/4 де), даже и понякога като я изрежа до 6-7к показва супер спад, но след 1 мин като я успокоя, се връща пак
                Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Като я резнеш е нормално да спада така. Иначе не знам на какво се дължи голямото отклонение при неравности по пътя, но съм останал с впечатление, че явно с времето нещо се "отпуска" и става по-хлабава стрелката.
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                  X